Stan stan och stan + Laserdome

Hejsan nu sitter jag och tittar på Färjan 2 på kanal 5. Vet faktiskt inte varför jag gillar det , nu när jag tänker på det är det ganska tråkigt haha (?)
 I veckan har jag gjort många saker känns det som. I torsdags så var jag med Laura (kolla in hennes blogg www.baralaura.blogg.se) inne i stan. Vi skulle hämta ut gratisbiljetter till Gröna Lund, vi ska dit med våran andra kompis också ska bli super kul :) . På lördagen var jag inne i stan igen med min mamma jag köpte en hel del saker som jag ska visa senare. Igår (Söndag) så  var jag inne i stan igen haha för att det var en välgörenhets-sak för handikappade barn i Polen så jag spelade gitarr i ensemblen(flera som spelar gitarr tillsammans samma låt fast olika stämmor) som jag går i köpa ett par leggings från Gina tricot som jag också ska visa senare.Sedan efter det var jag på Laserdome kalas för min söta 13åriga flicka Jannica :) det var super kul hihi:) pussar och kramar, nu ska jag dricka té :D


ha en skön natt/kväll♥

Juste jag och Laura sååg Sarah Dawn finer också haha :D inne  i stan.......


Söndag.

Hejsan. Nu sitter jag utomhus och dricker Engelskt té. MIn brorsa kom hem från london i Måndags.Iförrigår när jag vaknade upp var jag förkyld och jag har redan fått 4 myggbett :(   
  

Denna dag ska jag öva gitarr,göra läxor, städa och om jag hinner ska jag titta på det senaste The City avsnittet som jag missade i lördags.


ha en skön dag♥

Tankar

Just nu sitter jag och skriver min svenska läxa på datan. Men jag har så många tankar i huvudet så att det inte är sant.Imorgon ska jag provsjunga för att komma in i en skola. Skolan jag går på nu älskar jag, eller rättare sagt jag trivs sååå himla bra. Vi är 16 i klassen så det är väll då och då lugnt och skönt och lärarna har mer tid till alla elever. Det är sorligt att dom kanske inte får tillstånd till att ha en 7-8 och att min bästa kompis ska byta skola och alla andra också. Det är nästan som en liten famlij som splittras. Eller ja, en famlij på 16 människor haha (?) När nu ska jag skriva färdigt läxan, ses!


   p.s snart är det påsklov!! ♥       pussar och kramar/ Karin♥

RSS 2.0